Blog

Árukereső.hu - najomiljeniji upoređivač u Mađarskoj

Narasli ste toliko da vam je srpska eCommerce scena postala mala? Razmišljate o ekspanziji? A što mađarsko tržište? O mađarskom tržištu se već nekoliko godina priča da je jedno od najidealnijih tržišta za ekspanziju web-shopa. A gde drugdje započeti oglašavanje nego na najvećem lokalnom upoređivaču Árukereső. U ovom članku vam predstavimo broj jedan mađarskih upoređivača, i pokažemo kako vam može Mergado na njemu pomoći s oglašavanjem. 

01.04.2021
Instagram u Poljskoj sad više radi kao trg. Njihovu poziciju ojačao koronavirus

Istočna Europa je bila pogođena manje Covidom-19 nego zapadno dio Europe. Lockdown je ali bio više manje isti za sve europske države. I zatvorene prodavnice su ubrzale prelazak u digital. Prema agenciji Arvato se trgovine sad usredotočile na omnichanel prodaju, uglavnom na socijalne mreže.

01.04.2021
Oglašavajte na međunarodnom tržištu preko tražilice Kelkoo Group

Hrvatska vam je postala mala i razmišljate o širenju na inozemstvo? Europski pionir upoređivača cena i proizvoda Kelkoo vam omogući prodaju vaše robe u 26 državama na svetu. Pre ekspanzije možete na Kelkoo probati ciljano tržište, ili probati više tržišta i naći koje će biti za vas najviše odgovarajuće. Saznajte šta sve vama treba za oglašavanje preko engleskog upoređivača.

08.12.2020
Postavljanje besplatne dostave kod e-trgovine

Često nas e-trgovci pitaju kako postaviti besplatnu dostavu samo na nekoliko dana ili trajanje akcije, npr. Vikend besplatne dostave. S Mergadom to podesite jednostavno u nekoliko "klikovima" (opet izrada izbora proizvoda, i izrada jednog pravila :)).

29.09.2020
Šta su proizovodni feedovi

Kvalitetan feed s podacima o vašoj ponudi trgovine je kičma uspešnog oglašavanja. Nasuprot oglašavanju u pretraživačkoj mreži kad se insercija pokazuje ovisno na ključnim rečima, na portalima za uporedbu se proizvodi pokazivaju prema sistemu tog jednog portala preko feeda/ izhoda iz vaše trgovine. 

14.09.2020
Portali za uporedbu cijena i ponuda u Hrvatskoj

Trenutno su upoređivači jedni od najviše konverznih kanala digitalnog marketinga. Portali za uporedbu ponuda i cena na jednom mestu skupljaju ponude veb-prodavnica. Time pomažu kupcima u odlučivanju gde najbolje kupiti proizvod koji traže. 

07.09.2020
Od sada Favi u Hrvatskoj!

Tražilica namještaja i dekoracija Favi ima nekoliko novosti. Dominira nova Help stranica (nažalost samo na engleskom i češkom) za klijente i dolazak u Hrvatsku i Sloveniju. Pregledajte kako iskoristiti aktualne novosti za još bolje uređivanje vašeg oglašavanja.

07.07.2020
Mergado FAQ: Fakturiranje

Početkom svakog meseca se radi u Mergadu fakturiranje e-trgovina, koje naši korisnici uređuju.Izdavanje faktura je vrlo česta tema koju korisnici Mergado rešavaju s tehničkom podrškom. Kad želite temeljito znati kako se fakturira u Mergadu, ili kako promeniti podatke na fakturi onda nastavite čitati ovoj članak.

 

12.06.2020
Mergado Audit XML

Otkrijte s auditom i te najmanje greške XML feeda vaše e-trgovine i uklonite probleme koje koče vaše oglašavanje. Kad ste Mergado audit već probali ili tek audit feeda želite uraditi, ova mala enciklopedija opisuje sve ključne pojedinosti.

 

19.05.2020

Mergado nije samo alat za uređivanje feedova vaše e-trgovine za upoređivače cena, proizvoda ili drugih reklamnih portala. Mergado možete isto koristiti i za općenito uređivanje XML a CSV feedova koje koristite za import u vašu e-trgovinu ili je šaljete vašim veleprodajnim partnerima. U ovom blogu vam pokažemo mogućnosti kako Mergado koristiti kao “urednika” vaših feedova.

04.05.2020