Reference

Već četvrtu godinu zaredom Mergado mi pomaže optimizirati feedove i upravljati oglašavanjem svojih klijenata. S godinama se Mergado dosta promenio. Dečki iz razvoja su vrlo otvoreni za nove ideje i ne opiru se prijedlozima, što je super jer se obično ne vidi toliko. Uređivanje je važno, ali također mogu kontrolirati oglašavanje prilagođavanjem feedova s neučinkovitim proizvodima, postavljanjem CPC-a itd. Naravno, bez potrebe da to radim u trgovini ili da to rješava programer. Općenito, ne mogu zamisliti rad s feedovima bez Mergada.

Ondřej Hamouz logo
Ondřej Hamouz

Mergado je jedan od alata koji nijedna internetska trgovina ne smije propustiti ako se ozbiljno bavi svojim poslovanjem u online marketingu. Uz uštedu vremena na obradi feedova ili postavkama licitiranja, alat će vam uštediti i novac potrošen na programere i uvesti pregled vaših feedova i oglašavanja. Kao bonus, dobivate kvalitetnu podršku i s vremenom odlične prijatelje.

Unikum logo
Jana Dzuričková, Inbound Team Leader, Unikum.cz

Bez Mergada, neki bi moji klijenti bili "zapleteni". Mergado pomaže upravo tamo gde prestaju mogućnosti internetskih trgovina. Ili mogućnosti klijenta kao takve. Tijekom godina, neverovatno je napredovao u funkcionalnosti, tehničkoj podršci i ugađanjima pri radu s XML feedom.

Petra Mikulášková logo
Petra Sedláková Mikulášková, Online Store Audits, and Google Analytics Specialist

S Mergadom radim već drugu godinu. Godinu i pol kao certificirani specijalist. Moram reći da mi je zahvaljujući Mergadu život lakši. U Effectixu brinem ne samo o strojevima za usporedbu, već i o upravljanju PPC-om. Prilikom upravljanja strojevima za usporedbu radim za svoje klijente isključivo s Mergadom. Uštedio mi je mnogo počupane kose i mnogo sati komunikacije s programerima klijenata. Mogu se sam pobrinuti za većinu prilagodbi u feedu. Mogu pripremiti feedove za pojedinačne platforme, ali i za Google Shopping ili kolege za Facebook. Moj rad s "motorima za usporedbu" je puno lakši. Mergado aplikacije također mi štede puno vremena, a zahvaljujući Bidding Fox i Pairing Bear imam više vremena za druge zadatke. Šlag na torti je velika podrška Mergada . Bilo u obliku brzih i korisnih odgovora službe za pomoć ili u obliku širokog raspona tutorijala.

Da sumiram, preporučujem Mergado svima koji rade za klijente s feedovima.
 

Lukáš Bastl, PPC Specialist, Effectix

Bez Mergada više ne možemo zamisliti svoj rad. Alat nam pomaže da olakšamo i ubrzamo rad ne samo s usporednim motorima. Možemo modificirati feed bez potrebe da ometamo izvornik. Također štedi novac i vreme jer ne trebamo uključivati programere niti čekati izmene od strane klijenta. Rad s alatom je jednostavan i intuitivan. Također cenimo komunikaciju s celim Mergado timom i stalna nova ažuriranja i poboljšanja. Mnogo performansi za malo novca.

logo ebrána
Eliška Bielková, Online Marketing Specialist

Mergado je izvrstan pomagač u vođenju kampanja naših klijenata. Ne moramo čekati izmjene programera, a štedi vreme nama i našim klijentima. Međutim, uštede su uglavnom financijske. Klijent je uvek uzbuđen kada sazna da ne mora platiti izradu četiri feeda. Treba nam samo jedan, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Aktivno koristimo i druge aplikacije, kao što je Bidding Fox, koja nam pomaže s automatskim licitiranjem. Sviđa nam se i Pairing Bear, što olakšava spajanje predmeta na Heureki.
 

Markéta Gramesová, PPC Team Leader, Advisio

Cenimo suradnju između Mergada i Zboží.cz. Međusobna komunikacija je za nas glavni dio suradnje. Uvek se možemo osloniti na brzo uključivanje promena koje unosimo u XML feed. Ujedno cenimo njihovu inicijativu u edukaciji ljudi na terenu i razmeni iskustava te rado učestvujemo u ovim događanjima. Drago nam je što je Mergado jedan od naših ključnih partnera i veselimo se nastavku naše suradnje.

logo zboží.cz
Zboží.cz

Aplikacija Mergado je dugo vremena olakšala i ubrzala rad s XML feedovima. Velika prednost je jednostavno podešavanje feedova bez potrebe za intervencijom programera. Možemo vrlo brzo i učinkovito podesiti uparivanje proizvoda na mašinama za usporedbu ili postaviti ponude. Zahvaljujući Mergadu, također možemo fleksibilno reagirati na sve promene u zahtevima iz reklamnih sustava i odmah prilagoditi XML feedove ovim novim zahtevima. Svakako preporučam Mergado!

peckadesign logo
Andrea Kramecová, Online Marketing Specialist

Za nas u Invelity, alat Mergado jedan je od najpopularnijih alata koje koristimo kao PPC stručnjaci. To je jedan od alata koje koristimo svakodnevno. Većinu problema možemo rešiti brzo. Puno nam pomaže u upravljanju Heurekom, gde možemo vrlo brzo i fleksibilno dodavati proizvode ili dodavati prilagođene elemente feedovima. Osim Heureke, pomaže nam i u drugim medijima. Veliku pohvalu zaslužuje i ekipa Mergado, koja je iznimno korisna.

Invelity logo
Libor Toporcer, Team leader & Strategy director, Invelity

Mergado je alat koji ja, kao stručnjak za PPC, koristim celi dan, svaki dan. S obzirom na stanje klijentovih internetskih trgovina i koliko dugo traju sve prilagodbe, Mergado mi omogućuje da savijam bilo koji feed u nekoliko minuta. Za vreme dok ga koristim nije mi se dogodilo da ne bih mogao rešiti neki problem. Podrška Mergada je neverovatna. Reaguju brzo, objektivno i pomažu u svemu što mogu. Cenim druge aplikacije koje pomažu u oglašavanju na portalima koje je teško optimizirati (Favi, Biano, GLAMI, itd.). Hvala vam na ovom prekrasnom alatu koji nije precenjen.

nelzu.cz
Miroslav Beran
PPC Specialist

Mergado mi je vrlo koristan alat za rad s feedovima klijenata. Upravljam mnogim online trgovinama i gotovo svaka od njih ima nešto za poboljšati. Mergado mi omogućuje uređivanje feedova u korisničkom okruženju. Za trenutak sam bez problema pojednostavio svoj rad i povećao prodaju klijentu. Često koristim razne popravke i dodatke za feedove kao što je Feed Image Editor. Još jedna izvrsna i često korištena funkcionalnost je automatsko popunjavanje kategorija prema zahtevima pojedinih sustava. To uvelike olakšava rad.

Instinct Agency
Jan Křelina
Senior PPC Specialist - Instinct Agency

Mergado doživljavamo kao koristan alat i kao tim stručnjaka za e-trgovinu. Iz naših podataka možemo videti da internetske trgovine koje koriste Mergado u proseku ostvaruju veće uparivanje, a time i veće narudžbe od Heureke. Drago nam je što je Mergado dio našeg partnerskog programa, te surađujemo na proizvodnoj i marketinškoj razini. Na kraju, ali ne i najmanje važno, cenimo radionice i edukacije koje nudi ova grupa iz Brna.

heureka logo
Jan Kotek
Business Development Manager - Heureka.cz / sk

U Fragileu, Mergado nam vrlo olakšava rad s feedovima, što je postalo važno ne samo za internetske trgovine. Omogućuje nam testiranje različitih varijanti, ispravljanje grešaka i dodavanje varijabli ne uvek savršenim feedovima. Osim toga, sve se može uređivati jasno i skupno prema definiranim pravilima u korisničkom okruženju. To nam štedi vreme i znatan novac za naše klijente. Podrška alata i mogućnost proširenja pomoću dodatnih aplikacija također je savršena.

logo fragile
David Karas
Performance & Branding Specialist - Fragile

Danas je Mergado nezaobilazan za sve koji se ozbiljno bave e-trgovinom. Time UNIFER-u štedi vreme u upravljanju mašinama za usporedbu, njihovim feedovima, segmentaciji i još mnogo toga. Zahvaljujući tome, svoju pažnju možemo usmeriti na druge aktivnosti i pogodnosti za klijenta. Osim toga, Mergado može sve više. U ime UNIFER-a, cenim što tim Mergada zna što je potrebno agencijama i marketinškim stručnjacima te može brzo razviti svoje alate. Odlična korisnička podrška, uključujući profesionalne, a opet prijateljske radionice, šlag je na torti i razlog zašto držim palčeve za celi Mergado tim! Nastavite, dame i gospodo!

logo unifer
Kamil Pavlíček
CEO - UNIFER

Zapravo, razdoblje "pre Mergada" bilo je prava noćna mora za operatere internetskih trgovina. Klijenti Shopteta također su imali problema s feedom, a da ne govorimo o trgovinama po mjeri. Sati i sati popravka, pregovori s programerima. Ali sve je prošlo, a zahvaljujući Mergadu, radikalno smo se proširili. Uz njega i druge pametne češke tvrtke možemo iskopati svaku internetsku trgovinu iz ponora internetske povijesti. Zaista cenim beskrajni razvoj same aplikacije. Ali i izdanja pametnih proširenja Mergado, kao što su Bidding Fox ili Feed Image Editor. Hvala na svemu i na prilici da razvijamo naše poslovanje.

Ondřej Vodehnal, CTO, FILIPES MEDIA

Mergado je zgodan alat koji vam omogućuje segmentiranje proizvoda za svaki marketinški kanal, optimizaciju informacija o proizvodu ili dodavanje novih elemenata u svoj feed, npr. za nadmetanje. Jednostavan je za korištenje i ne zahteva napredne tehničke vještine, a uvek se brzo prilagođava našim zahtevima i specifikacijama kao i zahtevima svojih klijenata.

biano logo
Martin Mikolas, Business development Biano.sk

Zahvaljujući Mergadu, imamo sjajan uvid i kontrolu nad našim oglašavanjem na web stranicama za usporednu kupovinu, kao i našim PPC oglašavanjem u svih 16 zemalja u kojima je Footshop aktivan. Uz pomoć univerzalnog Mergado feed-a uspeli smo rasteretiti naš IT odjel od stvaranja puno XML feedova i iskoristiti njihov kapacitet za dugotrajne zadatke povezane s vođenjem online trgovine. Mergado preporučujemo svim online trgovinama koje žele učinkovito upravljati svojim oglašavanjem na domaćem i inozemnom tržištu.

footshop logo
Filip Druska, Performance Marketing Manager at Footshop

Cenimo Mergado kao izvrstan alat koji nam pomaže glatko integrirati neke od naših partnera u FAVI.ro. Cenimo pristup Mergado tima koji je usmeren na kupca i činjenicu da pokušavaju apsorbirati naše povratne informacije i stalno implementirati nove značajke kako bi alat učinili još moćnijim.

FAVI Romania
Jan Zajic, Co-owner FAVI

Mergado nam je omogućio da uštedimo puno vremena i pomogao nam da lakše i brže promoviramo proizvode decathlon.ro na različitim kanalima. Alat je vrlo jednostavan i učinkovit za mnoge potrebe.

Decathlon Romania
Dragos BRINZA, Leader Online Service at Decathlon.ro