Od sada Favi u Hrvatskoj i Sloveniji!

Article published 07.07.2020

Tražilica nameštaja i dekoracija Favi ima nekoliko novosti. Dominira nova Help stranica (nažalost samo na engleskom i češkom) za klijente i dolazak u Hrvatsku. Pregledajte kako iskoristiti aktualne novosti za još bolje uređivanje vašeg oglašavanja.

Olakšajte si oglašavanje uz novi online vodič

Nova Help stranica biće korisna e-trgovcima koji žele oglašavati na tražilici Favi. Stranica opisiva detaljno sve aspekte i uslove oglašavanja. Tako da eCommerce amateri i eCommerce stručnjaci nađu na jednom mestu sve što treba. Suradnja između tražilice i e-trgovcima od sada će biti još kvalitetnija.

Stranica Help je podelena u četiri poglavlja, u kojima nađete savete za marketing i tehničke pojedinosti oglašavanja. Poglavlja ovde:

  • Uslovi suradnje
  • Zahtevi za XML feed
  • Postavke kampanje
  • Najčešća pitanja
Izvor: https://www.favi.hr

Nađite s Favi mušteriju u drugim državama

Kad razmišljate o proširenju vašeg biznisa izvan Srbije, ili već ste u Hrvatskoj ili Sloveniji i razmišljate o proširenju izvan ovih država, onda iskoristite mogućnosti ekspanzije s Favi. Favi u svom portfelju ima već nekoliko država iz srednje i istočne Europe (Češka, Slovačka, Poljska, Rumunjska, Mađarska i Hrvatska). 

Da bi vas Favi dodalo na svoje stranice, morate imati:  

  • Informacije i podatke na slovenskom ili hrvatskom jeziku (nije baš teško, zar ne? :))
  • Format XML feed-a u standarima koje zahteva Favi.

Udovoljavate zahtevima? Prijavite svoju e-trgovinu preko prijamnog obrasca i Favi tim vas će informirati o sledećim koracima.

Iskoristite mogućnost ekspanzije preko tražilica ili upoređivača cijena. Kad prodajete odeću probajte na primer celo europsku mrežu Glami. S delotvornim uređivanjem feedova vam će pomoći Mergado isto kao s feedovima za Favi.

Dodaj komentar