Oglašavanje na Kelkoo

Što je Kelkoo

Keelko je jedan od najstarijih servisa za upoređivanje cena u Europi. 1999 godine je počeo nuditi usluge u Engleskoj. U sadašnjosti je prisutan u 41 zemalja širom sveta

U 2017 je Kelkoo postao prvi premium CSS partner za Europu. Tako Kelkoo Group osigurava da 100 % vaše ponude u Google Shoppingu će ući u bidding. Inače u direktnom biddingu na Google Shopping, Google uzima 20 % maržu s vaše ponude, i vaša ponuda za licitiranje je tako o 20 % manja. 

 

Gdje možete oglašavati s Kelkoo?

Kelkoo Group operira u 41 zemalja po sviejtu. Nedavno se proširio u 15 novih zemalja

 

Kako oglašavati na Kelkoo

Sve trgovine koje prodavaju robu odgovarajuću uslovima Kelkoo. Osim osnovnih usluga oglašavanja Kelkoo nudi i specijalizirane vodiče kupovinom. Tako kupci jednostavno i brzo dođu do proizvoda koji pretražuju, u moru više od 12 milijuna proizvoda. 
 

Kelkoo zahteva klasične XML importe. 

Podaci moraju biti spremljeni na URL adresi.
 

 

Kako vam može Mergado pomoći s oglašavanjem na Kelkoo? 

Mergado je softver marketing alat uz koji možete skupno i automatizirano podešavati vaše oglašavanje za većinu servisa za upoređivanje cena i ponuda, uključujući Kelkoo

  • Mergado nudi podršku za sve specifikacije Kelkoo Group formata.
  • Nudimo besplatan Audit feeda.
  • Kad je vaša e-trgovina na nekoj od open-source platforma, možete se jednostavno povezati s Mergadom uz Mergado Pack. S besplatnim Mergado Packom dodate u vašu trgovinu i Kelkoo Pixel. 
  • Slike što su na servisima za upoređivanje to najvažnije, skupno možete uređivati u aplikaciji Feed Image Editor

Još niste sigurrni da li želite oglašavati na Kelkoo? Proverite pre stanje vašeg proizvodnog feeda s našim besplatnim auditom. Audit vam pokaže greške u vašem XML izhodu, i vi možete saznati da li ste spremni za širenje vašeg veb-shopa, ili da li još vama treba uraditi neke popravke. 

Oglašavajte na međunarodnom tržištu preko tražilice Kelkoo Group

Hrvatska vam je postala mala i razmišljate o širenju na inozemstvo? Europski pionir upoređivača cena i proizvoda Kelkoo vam omogući prodaju vaše robe u 26 državama na svetu. Pre ekspanzije možete na Kelkoo probati ciljano tržište, ili probati više tržišta i naći koje će biti za vas najviše odgovarajuće. Saznajte šta sve vama treba za oglašavanje preko engleskog upoređivača.

08.12.2020